Morutan Galatasaray - Morutan Galatasaray KAP açıklaması geldi mi? Morutan ... : Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı.

Morutan Galatasaray - Morutan Galatasaray KAP açıklaması geldi mi? Morutan ... : Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı.. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. Galatasaray, 22 yaşındaki morutan ile anlaşma sağladı. Morutan, who started football in the infrastructure of universitatea cluj, transferred to steaua bucharest in july 2018. Steaua bükreş başkanı gigi becali, son açıklamasında morutan, 5 yıl içinde 10 maçta forma giyerse 500 bin euro daha ödenecek.

5.7 milyon euro'nun 1.5 milyon euro'su morutan, galatasaray'da oynadığı süreçte avrupa'ya transfer olursa. Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016). | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferi an meselesi.

Genç oyuncu Morutan, Galatasaray'da! İstanbul'a geliyor...
Genç oyuncu Morutan, Galatasaray'da! İstanbul'a geliyor... from www.kanalmaras.com
Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. 5.7 milyon euro'nun 1.5 milyon euro'su morutan, galatasaray'da oynadığı süreçte avrupa'ya transfer olursa. Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan fatih terim, şu ifadeleri kullandı: Fatih terim, morutan'ı seviyor ama transfer miktarına o karar vermiyor. According to nico schira, morutan to galatasaray is confirmed. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Steaua bükreş başkanı gigi becali, son açıklamasında morutan, 5 yıl içinde 10 maçta forma giyerse 500 bin euro daha ödenecek.

Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Rumen başkan son olarak belirlediğim bedel ne 9.5 ne de 9.9 değil tam 10 milyon euro. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Morutan, who started football in the infrastructure of universitatea cluj, transferred to steaua bucharest in july 2018. Galatasaray transfer gündemi̇ #morutan @galatasaray #transfer Galatasaray, morutan transferi için toplam 5.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. The romanian football player will arrive in istanbul tonight at 23:10. Morutan ve diğerleri, galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Olimpiu morutan | welcome to galatasaray? Before joining fcsb, in 2018, morutan played for fc botosani (2016/2018) and u cluj (2011/2016).

Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Galatasaray, morutan transferi için toplam 5.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray'ın uzun süredir listesinde bulunan isimlerden biri olan olimpiu morutan transferinde mutlu sona ulaşıldı. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Sarı kırmızılıların anlaşma sağladığı rumen oyuncu bu gece 23.10'da i̇stanbul'da olacak.

Morutan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'ın yeni ...
Morutan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'ın yeni ... from www.yalinhaberler.com
Galatasaray, morutan transferi için toplam 5.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Olimpiu morutan | galatasaray | skills | promo Bu videoda, galatasaray'ın gündemindeki olimpiu morutan'ın fm 21 pr. ''morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Galatasaray fcsb'nin 10 numarası olimipiu morutan'ı kadrosuna kattı… rumen oyuncu bonuslarla beraber 5.7 milyon euro'ya malolacak. Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make.

Fatih terim, morutan'ı seviyor ama transfer miktarına o karar vermiyor.

Galatasaray, olimpiu vasile morutan'ın transferi konusunda oyuncunun kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Galatasaray, morutan transferi için toplam 5.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray, morutan transferini kap'a bildirdi. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. 8 transfer yapildi galatasaray yönetimi, alpaslan öztürk, aytaç kara, barış alper yılmaz, cicaldau, sacha boey, patrick van aanholt,. The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor. Galatasaray'ın uzun süredir listesinde bulunan isimlerden biri olan olimpiu morutan transferinde mutlu sona ulaşıldı. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Galatasaray fcsb'nin 10 numarası olimipiu morutan'ı kadrosuna kattı… rumen oyuncu bonuslarla beraber 5.7 milyon euro'ya malolacak.

The midfielder was an important part of romania's team at the u21 euros in may but is yet to make. Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Galatasaray'ın uzun süredir listesinde bulunan isimlerden biri olan olimpiu morutan transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Morutan Galatasaray'da! Morutan kimdir, Morutan'ın ...
Morutan Galatasaray'da! Morutan kimdir, Morutan'ın ... from www.aykiri.com.tr
Morutan is the second romanian player to join galatasaray this summer, after cicaldau, who was signed for $7 million from cs universitatea craiova. Herkese yeniden selamlar bir başka football manager 2021 videosuyla sizlerle birlikteyim. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Galatasaray, fatih terim'in transferini çok istediği olimpiu morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği olimpiu morutan ile ilgili hemen hemen her gün steaua bükreş başkanı gigi becali'den yeni açıklama geliyor. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Steaua bükreş başkanı gigi becali, son açıklamasında morutan, 5 yıl içinde 10 maçta forma giyerse 500 bin euro daha ödenecek. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferi an meselesi.

O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar.

Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray fcsb'nin 10 numarası olimipiu morutan'ı kadrosuna kattı… rumen oyuncu bonuslarla beraber 5.7 milyon euro'ya malolacak. Rumen başkan son olarak belirlediğim bedel ne 9.5 ne de 9.9 değil tam 10 milyon euro. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi. Fcsb'nin sahibi gigi becali, rumen basınına yaptığı açıklamada morutan yüzde 99 galatasaray'da diyerek transferin neredeyse bittiğini açıkladı. Beløbet er 5,7 millioner euro (43 millioner kroner, red). Galatasaray, morutan transferini kap'a bildirdi. | amazing skills, dribbling, goals | 2021 hdtwitter: Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Morutanın galatasaraya olası transferini değerlendiren değerli yorumcu alp pehlivan oyuncu hakkında düşüncelerini aktarıyor.eğer video hoşunuza gitt. Galatasaray, 22 yaşındaki morutan ile anlaşma sağladı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği morutan için futbolcunun menajerinden yeni bir açıklama geldi.